Remedii naturale pentru tensiunea arteriala mica

Tensiunea arteriala mica poate cauza ameteli, apatie si oboseala din cauza vascularizarii insuficiente a creierului, inimii si a altor organe vitale.

Remedii naturale pentru tensiunea arteriala mica trateaza intreg corpul, nu doar problema.

In cazul in care ai hipotensiune din cauza carentei de vitamina C si B, trateaza-te cu sfecla rosie, la masa de pranz si seara. Este un remediu natural foarte eficient cu efecte rapide. Sfecla rosie se poate consuma si sub forma de suc, de doua ori pe zi. Specialistii sunt de parere ca acest tratament isi va face efectul in aproximativ o saptamana.

Un alt remediu natural pentru hipotensiune il reprezinta baile fierbinti cu sare amara. Pentru imbunatatirea tensiunii arteriale si pentru revitalizarea completa a organismului, savureaza baia cu sare pentru jumatate de ora si somnul de noapte de opt ore.

Pentru a readuce la normal tensiunea, incearca sa ai o alimentatie bogata in vitaminele C si B. In plus, nu uita sa adaugi sare in preparate. Desi nu se recomanda excesele, nu evita sa mananci preparate sarate. Pe langa aceasta, poti incerca sa consumi dimineata un pahar de apa cu putina sare.

Fructele sunt foarte importante in dieta pentru imbunatatirea tensiunii arteriale, nu uita sa consumi mai ales citrice si banane la un interval de cinci ore. Pentru rezultate optime, consuma dimineata lapte cu cereale, iar intre mese poti gusta nuci si stafide si fructe si legume proaspete.

Ca remediu pentru tensiunea arteriala mica se recomanda exercitiile fizice, cele de respiratie, mersul pe jos, inotul. Ca sa scapi de starile de anxietate, petrece mai mult timp in aer liber.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *